Guide2Give är byggt av kärlek och kamratskap.

För oss symboliserar Guide2Give en bro mellan människor och en strävan efter en mer hållbar värld, där ansvaret för framtiden ligger i allas händer – från tillverkare till slutkund.

Därför är vår värdegrund hjälp-till-självhjälp då vi vet att detta bygger upp våra kvinnors självförtroende och ger hopp om morgondagen. Tillsammans löser vi ett behov för alla parter och gör en direkt skillnad. Idag är vi tio medarbetare i Sverige som tillsammans med 400 kvinnliga hantverkare i Uganda utgör Guide2Give. En av oss kommer ursprungligen från Uganda. Vår starka koppling och kärlek till det vackra landet och människorna där utgör drivkraften till att bygga en stark framtid för landsbygdens kvinnor och göra skillnad som sträcker sig genom generationer.

Med kärlek och gemenskap skapas magi.

Vi är otroligt tacksamma för alla som har hjälpt och fortsätter att hjälpa oss på den resa vi har startat. Ett stort tack till Anne-Lie på Västeråsgurkan för sitt engagemang, passion och tro i vår förening. Vi vill också tacka våra samarbetspartners inom socialt företagande Coompanion Västmanland. Samt Fotograf Bob Rowsse på Free state cinema för bilder från Uganda, Fotograf Mathilda Stenholt Svärdh för inredningsbilderna och Henrikandsofia.com för re-branding och ny snygg design.

Created with Sketch.
savvy-studio